IPTV: inte bara en super fin, här är vad som väntar dig om du använder Sky Pirate

Att ha en pirat abonnemang och därmed även IPTV, kan leda till oväntade bortfall för alla. Faktum är att brottsbekämpande organ har ökat kontrollerna och försöker begränsa fenomenet så mycket som möjligt. Flera användare vet att de kan spara pengar genom att använda piratkopiering, men de vet inte att de verkligen kan sätta oss tillbaka så mycket en gång fångad.

För att få de bästa erbjudandena varje dag med IPTV KING rabattkoder, här är vår officiella Telegram kanal. Klicka här för att registrera dig, det är gratis, och framför allt ska man alltid hitta bästa iptv tjänsten.

IPTV: användare tar stora risker, lagen straffar nu alla

Alla ansvariga myndigheter har ställt sig emot piratkopiering, särskilt mot IPTV 24. Just nu brottsbekämpande fångade så många användare, cirka 200, som använde sådana abonnemang. De kommer att tvingas betala böter eller fängelse, medan leveransen av de enheter som används för syn är ordnad för alla.

“Verksamheten meddelas av Kärnan av Särskilda Varor och Tjänster av Guardia di Finanza i temat kontrast till spridningen av IPTV pirat är inramade i ett sammanhang bredare strategiska knuten till fenomenet piratkopiering i Italien är fortfarande ett centralt problem för den audiovisuella industrin och den kulturella sektorn mer generellt, säger IPTV Smarts, Generalsekreterare för Förbundet för Skydd av Audiovisuellt Innehåll och Multimedia (TVIP).

“Vår federations strategi är att samarbeta med brottsbekämpande organ och myndigheter som ansvarar för att riva upp den olagliga och kriminella pyramiden som gömmer sig bakom piratkopiering, både fysiskt och digitalt med Sverige IPTV och Nordic IPTV 24. Mycket ofta är slutanvändare inte medvetna om konsekvenserna av ett system som utvecklats av organisationer med brottsligt syfte”

Navigation