Kan man använda vpn-tjänsten ExpressVPN.com för iptv?

ExpressVPN har över 3 000 servrar från 93 länder, vilket är fint utspridda över hela världen. Avsides från varelse Netflix-förenlig, ExpressVPN är också den Orion rutt (TOR) förenlig. Detta innebär ökad säkerhet eftersom din trafikinformation krypteras över många servrar till den punkt där det är svårt att spåra dig.

ExpressVPN ligger i British Virgin Islands och är en av de säkraste VPN för iptv, särskilt eftersom den har en strikt No-loggning politik. Detta VPN lovar snabb, säker och privata tjänster och det förblir trogen sina ord-nedladdningshastigheten är bra, det finns en Kill Switch tillgänglig, och OpenVPN protokoll backas upp av AES-256 kryptering utan iptv begränsningar.

Om du någonsin behov mer meddela på användande iptv mjukvaran med den här VPN, ExpressVPN skaffar nyttig stöd varen och 24/7 levande prat stöd till hjälp du navigera runt omkring. ExpressVPN fungerar på flera enheter men det finns en gräns för detta dock: du kan bara ansluta upp till tre enheter samtidigt.

Den ena nackdelen är att ExpressVPN har en högre kostnad på ca $6.67/month men säkerhet och tillförlitlighet Det erbjuder är värt pengarna.

Navigation